Xtreme Lashes® ripsien pidennys
 
 

• Pitkät, kaartuvat ja kauniit ripset ilman ripsiväriä, kestoväriä tai ripsipermanenttia – joka päivä, aamusta iltaan

• Luonnolliset tai näyttävät, permanentatun näköiset tai luonnollisen kaarevat, ohuet, keskipaksut tai paksut, pituusvaihtoehdot 6 mm:stä 17 mm:iin, mustina, ruskeina tai tehostettuina muilla väreillä, Swarovski-kristalleilla tai ilman – luomme jokaiselle asiakkaalle juuri sellaisen ilmeen, jonka hän haluaa.

 

Tuntuvat ja näyttävät luonnollisilta

Xtreme Lashes® -ripset tuntuvat ja näyttävät oikein laitettuina oikeilta ripsiltä

• Xtreme Lashes® -ripset ovat synteettisiä, yksittäisiä ripsiä, jotka säilyttävät kauniin muotonsa päivästä toiseen

• Jokainen ripsi on erittäin kevyt ja muodoltaan luonnollinen: juuresta paksumpi ja kärjestä ohut.

• Xtreme-ripset istutetaan luonnonripsiin yksittäin siten, että ne näyttävät kuin oikeilta ripsiltä, mutta pidemmiltä, kaarevammilta ja halutessasi paksummilta

Xtreme Lashes® –ripsien elinkaari

Oikein laitettuina ja pidettyinä Xtreme Lashes® –ripset voivat kestää jopa kaksi kuukautta. 2-5 viikon välein lisätään uusiin kasvaneisiin ripsiin ripsijatkeet.

• Ripsien kasvuaika on normaalisti 60-90 päivää, jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle.

• Koska Xtreme Lashes® –ripsienpidennykset liitetään ainoastaan omaan ripseesi kiinni, Xtreme –ripset tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä.

• Joka hetki silmissä on ripsiä, jotka ovat eri kasvuvaiheessa. Ripsiä tippuu pois niiden kasvukauden päättyessä joka päivä samoin kuin uusia ripsiä kasvaa.

• Suosittelemme käyntiä ripsistylistisi luona 2-4 viikon välein, jolloin täytetään kohdat, joista ripsiä on näkyvästi pudonnut ja uusia, riittävän pitkiä ripsiä on kasvanut, joihin pidennykset voidaan liittää.
 

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Mikä Xtreme Lashes® on?

Xtreme Lashes® ripsien pidennykset ovat pitkäkestoiset yksittäin istutetut ripsien pidennykset. Istutettavat ripset ovat materiaaliltaan muotonsa hyvin säilyttävää polyesteriä ja niiden muotoilu muistuttaa luonnonripsiä – Xtreme Lashes® -ripset ovat juuresta paksummat ja kärjestä ohuet, kuten luonnon ripsetkin ovat. Pidennykset kiinnitetään ripsiin yksi pidennys yhteen ripseen kerrallaan, jolloin ripsistä saadaan pidemmät ja paksummat näköiset. Näyttävyyttä ripsiin saadaan käyttämällä paksumpia ripsikuituja ja luonnollista ilmettä käyttämällä ohuempia ripsikuituja. Xtreme Lashes® ripsien pidennyksiä voivat laittaa ainoastaan Xtreme Lashes -koulutuksen läpi käyneet kauneuden- ja terveydenhoitoalan ammattilaiset. Suosittelemme välttämään kouluttautumattomien tekijöiden laittamia ripsiä sekä ripsien laittoa itse.

Mistä materiaalista Xtreme Lashes® -ripset on tehty ja miksi?

Xtreme Lashes® ripsien pidennykset ovat synteettistä polyesteriä. Synteettistä materiaalia käytetään, koska se säilyttää paremmin muotonsa kuin luonnon kuidut. Lisäksi synteettistä materiaalia olevat ripset aiheuttavat pienemmällä todennäköisyydellä allergisia reaktioita iholla kuin luonnonmateriaalit.

 

Miltä ne näyttävät ja tuntuvat?

Oikein laitettuina Xtreme Lashes® ripsien pidennykset näyttävät ja tuntuvat täysin aidoilta. Ripsistä voidaan tehdä juuri sellaiset kuin asiakas haluaa – valikoimistamme löytyy useita eri ripsipituuksia (6-17 mm) ja paksuuksia (thin, thick, super thick ja ultra thick) sekä kahta eri kaarevuutta (luonnollisen muotoinen J Curl ja permanentatun muotoinen C Curl). Käyttämällä eripituisia ripsiä saadaan aikaan luonnollisen näköiset ripset. Käytettävien ripsien paksuus riippuu siitä, kuinka terveet ja vahvat omat ripsesi ovat sekä myös siitä, minkä näköiset ripset haluat. Kokonaisuudessaan saadaan aikaan ripsille paksuutta, pituutta ja kaarevuutta asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Xtreme Lashes® -pidennykset ovat kooltaan ja painoltaan luonnon ripsien kaltaiset. Ne ovat joustavat, mutta taipumattomat ja kulkevat omien ripsiesi mukana, koska ne liitetään yksittäin omiin ripsiisi. Säännöllisesti huollettuina ripsistä on lähes mahdotonta nähdä ulkopuolelta, että ne ovat pidennetyt.

Koska Xtreme Lashes® -ripset ovat kuin jäljitelmiä luonnonripsistä, ne painavat lähes yhtä vähän kuin luonnonripset – käytännössä ne eivät tunnu miltään. Et huomaa pidennysten painoa ripsilläsi eivätkä ne irrota luonnonripsiäsi, kuten jotkut muut pidennysmetodit saattavat aiheuttaa. Suosittelemme tutustumaan asiakkaidemme kertomiin kokemuksiin sekä ennen- ja jälkeen-kuviin, jotta saat selkeän kuvan siitä, miltä ripset näyttävät laiton jälkeen.

 Mitä hyötyjä Xtreme Lashes ® ripsien pidennysten pitämisestä on?

Useimmat naiset valitsevat Xtreme Lashes® ripsien pidennyksen pidentääkseen luonnonripsiään, kun toiset haluavat tuuheammat ripset. Lisäksi monet naiset, joilla on luonnostaan vaaleat ripset valitsevat Xtreme Lashesin tummentaakseen ripsiään. Erilaista ilmettä haluavat asiakkaat saavat näyttävyyttä ripsiin eri väristen Xtreme-ripsien ja ripsiin liitettävien Svarowski-kristallien avulla.

Xtreme Lashes® ripsien pidennyksillä voidaan luoda nuorempaa ilmettä monille asiakkaille. Monet kauneusleikkauksia harkinneet asiakkaat ovat Xtreme Lashesiin tutustuttuaan luopuneet leikkaussuunnitelmistaan, koska eivät ole enää ripsien pidennysten myötä tunteneet tarvetta leikkaukselle. Xtreme Lashes ® ripsien pidennysten avulla silmät näyttävät kirkkaammilta, avoimemmilta ja levänneemmiltä, joka luo nuorekkaamman ilmeen.

Lisäksi Xtreme Lashes® ripsien pidennykset säästävät aikaa kauneudenhoitorutiineissasi – meikkaamiseen menee vähemmän aikaa eikä ripsivärin käytölle ole enää tarvetta. Koska ripset ovat juuresta paksummat, ne luovat rajauskynämäisen efektin ripsien juureen, jolloin rajauskynän käyttö ei ole välttämätöntä. Xtreme Lashes -käyttäjien ripset näyttävät viimeistellyiltä, vaikka todellisuudessa silmämeikkiä ei tarvitse käyttää välttämättä ollenkaan. Jos silmämeikkiä ei tarvitse laittaa, sitä ei myöskään päivän päätteeksi tarvitse poistaa. Seuraavana aamuna heräät kuitenkin meikatun näköisenä. Unohda siis ripsiväri, valunut ripsiväri ja ripsiväripaakut. Xtreme Lashes® ripsien pidennysten avulla näytät ja tunnut kauniilta heräämisestä iltaan asti ilman meikkauksen vaivaa.

Kuinka pitkään Xtreme Lashes® ripsien pidennykset kestävät?

Pidennyksiä voit pitää kuukaudesta ja vuodesta toiseen, kun ripsiä lisätään uusiin kasvaneisiin ripsiin säännöllisesti. Oikein laitettuina Xtreme Lashes® ripsien pidennykset pysyvät paikoillaan, kunnes luonnon ripsen kasvukausi päättyy ja se tippuu pois. Luonnonripsen mukana pidennys tippuu pois. Maksimissaan ripsien kasvukausi on 90 päivää, joka on myös pidennysten pysyvyydessä maksimiaika.  

Luonnonripset kasvavat ja tippuvat pois sykleissä (60-90 päivää). Kun luonnonripsen kasvukausi päättyy ja se tippuu pois, uusi ripsi on jo alkanut kasvaa ja korvaa pian tippuneen ripsen. Prosessi on jatkuva, jolloin joka hetki ripsissämme on niitä, jotka ovat juuri aloittaneet kasvunsa sekä niitä, jotka ovat juuri tippumassa. Tyypillisesti 1-5 ripsen kasvukausi päättyy jokaisen päivän aikana riippuen henkilökohtaisesta kasvusyklistä. Lyhyempien ripsien osalta prosessi on käytännössä huomaamaton.

Kun ripset pidennetään Xtreme Lashes® -pidennysmenetelmällä, ripsien tippuminen on helpommin huomattavissa kuin luonnonripsien tippuminen, koska nämä ripset ovat pidemmät ja tummemmat kuin luonnonripset. Kannattaa muistaa, että ripsiä irtoaa joka päivä sekä ilman pidennyksiä että pidennysten kanssa. Ripsistylistit laittavat pidennykset pääasiassa niihin ripsiin, joiden kasvukausi on keskivaiheilla, jotta niistä voi nauttia pidempään. Kuitenkin siten, että lyhyimmät ripset jätetään rauhaan, jotta niiden kasvu ei häiriintyisi. Xtreme Lashes® -pidennykset tippuvat pois luonnonripsien mukana, kun niiden kasvukausi päättyy. Jo ensimmäisen viikon aikana muutamat pidennykset saattavat tippua pois, koska ripset, joihin pidennys on liitetty, ovat tulleet kasvukautensa loppuun. Useimmat ripset pysyvät paikoillaan noin kahden kuukauden ajan.

Oikein hoidettuina uusien ripsien lisäämiseen on tarvetta 2-4 viikon välein. Meillä Suomessa tyypillinen huoltoväli on 4 viikkoa. Huollon yhteydessä ripsistylisti lisää pidennykset uusimpiin täysikasvuisiin ripsiin, jolloin ripset saadaan jälleen näyttämään täydellisiltä.

Kuinka kauan ripsien laitto kestää?

Riippuen laittajan osaamistasosta ja kokemuksesta sekä laitettavien ripsien määrästä uuden setin laitto kestää keskimäärin 90-150 minuuttia. Huoltoihin varataan yleensä 45-60 minuuttia. Kokeneet, sertifioidut Xtreme Lashes -tekijät laittavat kahdessa tunnissa vähintään 85 ripseä per silmä (yhteensä vähintään 170 ripseä).

Miksi toisten merkkien ripset maksavat vähemmän kuin Xtreme Lashes -ripset?

Xtreme Lashes ripsien pidennysten tekijät pyrkivät pidentämään uuden setin laittaessaan kaikki asiakkaan ripset. Keskimäärin tämä määrä on 85 ripseä per silmä. Muilla merkeillä ripsiä laitetaan 20-50 kpl / silmä. Myös Xtreme Lashesillä on mahdollisuus demosetin tekoon, jossa laitetaan 15 ripseä per silmä. Demosetin hinta on noin 65 euroa tekijästä riippuen.

Miten laitto tapahtuu?

Makaat mukavasti selälläsi silmät suljettuina, kun ripsiäsi laitetaan. Oikein laitettuina laitto ei tunnu epämukavalta etkä tunne kipua. Useimmat asiakkaista kokevat laittoprosessin niin rentouttavana, että nukahtavat laiton ajaksi.

Minulla ei ole ollenkaan ripsiä – voinko kuitenkin saada Xtreme Lashes® ripsien pidennykset?

Koska Xtreme Lashes® ripsien pidennykset liitetään kiinni luonnonripsiisi, sinulla on oltava omia ripsiä, jotta voit saada pidennykset. Pidennyksiä ei suositella laitettavan niille asiakkaille, jotka käyvät kemoterapiassa tai kärsivät ripsien nyppimisvimmasta kunnes ripset kasvavat normaaliin tahtiin.

HOITO-OHJEET

Xtreme Lashes® -ripsien hoito-ohje
Vain pienet muutokset elintavoissasi ovat tarpeen, että voit nauttia uusista kauniista ripsistäsi. Xtreme Lashes -ripsienpidennyksesi huolellinen hoito ja tarpeellinen varovaisuus varmistavat, että ripsesi pysyvät yhtä kauniina ja näyttävinä kuin ne ovat silloin, kun ripset laitetaan.

Säilyttääksesi ripsiesi optimaalisen ulkonäön ja pidentääksesi niiden ikää, seuraa näitä vinkkejä ja helppoja hoito-ohjeita:

 

Vältä ripsien kastumista ensimmäisten 24 tunnin kuluessa että liima ehtii kuivua läpikotaisin.

Suosittelemme selällään nukkumista ensimmäisenä yönä että ripsesi eivät sotkeutuisi kuivumisen aikana. Harjaa ripset varovasti ripsiharjalla seuraavana aamuna erotellaksesi ripset.
 

Vältä suihkun ja saunan kuumaa höyryä, samoin uimista ja rusketushoitoja ensimmäisten 48 tunnin aikana ripsien laitosta. Tämänkin jakson jälkeen pidä käynnit saunassa, höyryhuoneessa ja rusketushoidoissa minimissä, koska alituinen kuumuus voi aiheuttaa liimasiteen heikkenemisen.

Vältä kovia mekaanisia ripsentaivuttajia, sillä ne voivat katkaista sekä luonnolliset että synteettiset ripset.

Voit muotoilla ja taivuttaa ripsien kärkiä varovasti kuumennettavalla ripsikihartimella. Älä käytä ripsikiharrinta ripsien tyveen missä sidos on. Jos haluat permanentatun näköiset Xtreme Lashes® -ripset, kerro siitä stylistillemme. Hän voi laittaa sinulle permanentatun muotoiset C-Curl -ripset.

Älä käytä öljypohjaisia puhdistusaineita silmiin ja silmänympärysalueelle. Käytä sen sijaan vettä tai geelimäisiä puhdistustuotteita kuten Xtreme Lashes® -silmämeikinpoistoainetta ja mikrokuitutikkuja sekä nukkaamatonta liinaa poistaaksesi varovasti meikin silmän ympäriltä. Älä käytä vanupalloja, vanulappuja tai vanupuikkoja suoraan ripsiin, koska kuidut voivat tarttua ripsien sidoskohtaan.

Tiedustele kauneudenhoitajaltasi Xtreme Lashes -ripsiä suojaavaa ja niiden kestoa pidentävää Protective Coating -suojanestettä. Ensimmäisten 24: n tunnin kuluttua voit lisätä sitä ripsiisi joka seitsemäs tai kymmenes päivä säilyttääksesi ripsiesi ulkonäön ja pidentääksesi niiden ikää. Noudata tuoteselosteen ohjeita saavuttaaksesi parhaan tuloksen.

Ripsivärin käyttö ei ole tarpeen Xtreme Lashes®-ripsien kanssa. Voit kuitenkin käyttää sitä säästäen halutessasi vieläkin näyttävämmän lopputuloksen. Xtreme Lashesin tuotevalikoimista löytyy Xtreme Lashes ripsille kehitetyt ripsivärit. Noudata Xtreme Lashes -ripsivärin tuoteselosteen ohjeita saavuttaaksesi parhaan tuloksen. Vältä öljypohjaisia ja vedenkestäviä ripsivärejä, koska niiden ainesosat liuottavat liimasidoksen.

Vältä kaikkien öljypohjaisten tuotteiden käyttöä ripsiin tai niiden lähelle. Öljy liuottaa liimasidoksen. Käytä sen sijaan vettä tai geelipohjaisia kosmetiikkatuotteita.

Vältä kemiallisia kuorinta-aineita, alphahydroksidia, beetahydroksidia ja muita happopitoisia aineita kun sinulla on Xtreme Lashes® –ripsipidennykset. Nämä aineet tuhoavat liimasidoksen.

Ennen kaikkea, ole varovainen! Älä nyi tai kisko ripsiäsi ja pidättäydy hieromasta silmiäsi liiallisesti.

 

Kun Xtreme Lashes® –pidennyksesi on huolellisesti laitettu ja huollettu, ne voivat kestää kaksi kuukautta riippuen omien ripsiesi luonnollisesta kasvusta ja siitä miten hyvin hoidat pidennystäsi. Silmäripsen kasvukausi kestää 60–90 päivää. Ripset putoavat luonnollisesti kasvunsa päätyttyä joten 2-4 viikon välein tarvitaan täydentäviä ripsiä korvaamaan pudonneet ripset.

 

24: n tunnin ohje: Muista, että ensimmäiset 24 tuntia ovat erityisen tärkeitä että sidos kehittyy kunnolla! Näitä toimia sinun tulee yleisesti välttää ensimmäisten 24 tunnin aikana: suihku, silmien pesu, ruskettaminen, voiteiden käyttö silmien alueelle, ripsivärin ja muun meikin käyttö, silmien ylimääräinen koskettelu, kylpeminen, saunominen, höyryhuoneet, uiminen, liikunta, piilolinssinesteet ja ripsien päällä nukkuminen.

 

Päivittäinen hoito: Yleisimmät syyt Xtreme Lashes®-pidennysten putoamiselle ennen luonnollisten ripsiesi kasvukauden päättymistä ovat: ripsien liiallinen koskettelu, öljypohjaisten tuotteiden käyttö, ripsivärin yletön käyttö joka vaatii liiallista puhdistamista, sekä toistuva altistuminen kuumuudelle, kuten kylpeminen, saunominen ja ruskettaminen.

 

 

 

Kuninkaankatu 13, 10600  Tammisaari

puh. (019) 233 220 / 0469224802

www.hiusboomi.net


Vihdinkatu 2, 08100 Lohja

puh. 0503248800

www.hiusboomi.net